آمادگی صندوق بین المللی اوپک برای کاهش فقر انرژی
مدیر کل صندوق توسعه بین المللی اوپک از آمادگی همه جانبه این صندوق و کشورهای عضو اوپک برای ریشه کن کردن فقر انرژی در جهان خبر داد.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۴۹
مدیر کل صندوق توسعه بین المللی اوپک از آمادگی همه جانبه این صندوق و کشورهای عضو اوپک برای ریشه کن کردن فقر انرژی در جهان خبر داد.
به گزارش خبرنگار شانا، سلیمان جاسم الهربیش امروز (سه شنبه، ٤ شهریورماه) در جریان دهمین همایش بین المللی انرژی، بر ضرورت ریشه کن کردن فقر انرژی در جهان تاکید کرد و گفت: هم اکنون یک میلیارد و ٢٠٠ میلیون نفر در جهان از دسترسی به انرژی محرومند و صندوق توسعه بین المللی اوپک (OFID) تلاش گسترده ای را برای ریشه کنی فقر انرژی در جهان انجام می دهد.
وی با بیان اینکه هم اکنون نیمی از جهان از سوخت گیاهی استفاده می کنند، تصریح کرد: توسعه پایدار انرژی هدفی است که این صندوق دنبال می کند و هم افزایی انرژیها در این زمینه ادامه دارد.
الهربیش با اشاره به نقش کشورهای نفتخیز در ریشه کنی فقر انرژی در جهان گفت: این صندوق در وضع خوبی قرار دارد و از کشورهایی از جهان که به انرژی دسترسی ندارند،حمایت می کند.
وی یادآور شد: وزارتخانه های اقتصادی کشورهای عضو اوپک از نظر مالی، پشتوانه محکمی برای ریشه کنی فقر در جهان هستند.