افزایش وزراتخانهها بروکراسی را بیشتر میکند
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه افزایش تعداد وزارتخانهها موجب افزایش بروکراسی در کشور میشود، گفت: از زمانی که این وزارتخانهها ادغام شدهاند، کارها و اقدامات بهتر انجام میشود.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۱۷
موسیالرضا ثروتی نماینده مردم بجنورد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره طرح تفکیک مجدد وزارتخانههای ادغامی در مجلس گفت: براساس برنامه پنجم توسعه تعداد وزارتخانهها باید به ۱۷ برسد که الان با تشکیل وزارت ورزش، ۱۸ وزارتخانه داریم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی نمایندگان بر این نظر هستند که وزارت مسکن از وزارت راه یا بازرگانی از صنعت جدا شود، اما فکر میکنم تعداد وزارتخانهها در کشور زیاد است.
وی با بیان اینکه تعداد زیاد وزارتخانهها موجب افزایش بروکراسی در کشور شده است، گفت: از زمانی که این وزارتخانهها ادغام شده، کارها و اقدامات بهتر انجام شده است.
ثروتی با اشاره به اینکه رتبه ایران به لحاظ شاخص کسب و کار در بین ۱۸۵ کشور، ۱۴۵ است، گفت: بروکراسی و طولانی شدن دریافت مجوزها در ادارات از جمله دلایل این مسئله است.
این نماینده مجلس گفت: برای مثال در حال حاضر ساخت و ساز توسط مردم انجام میشود و نیازی به وزارتخانه مستقل مسکن نیست.
وی اضافه کرد: زمانی که تعداد وزارتخانههای تصمیمگیر در یک موضوع زیاد باشد، مسائل و مشکلات را به گردن یکدیگر میاندازند؛ بنابراین هر چه تعداد وزارتخانهها کم شود به نفع مردم است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: نظر اغلب نمایندگان مجلس این است که وزارتخانههای ادغامی نباید تفکیک شود و درست نیست که هر مجلسی که عوض میشود مصوبات مجلس قبل را لغو کند.
ثروتی گفت: بنده نیز طرح نمایندگان برای تفکیک وزارتخانهها را امضا نکردم و اعلام کردم که این کار عاقلانهای نیست.
وی درباره تعداد امضاهای جمع شده برای تفکیک وزارتخانهها گفت: برخی از همکاران مثل بنده به صراحت اعلام مخالفت میکنند و طرح را امضا نمیکنند، اما برخی دیگر طرح را امضا میکنند و بعداً هنگام رأیگیری، رأی مثبت نمیدهند.